Home | 

Spolupráca s EUBA

Spolupráca s EUBA

Novinky
Kategórie
Kontakt

Spolupráca s EUBA

TPA dáva priestor nápadom mladých

Spoločnosť TPA Slovensko už tradične spolupracuje s Ekonomickou univerzitou v Bratislave na medzinárodnom programe International Business Consultation Program (IBCP), ktorý EUBA organizuje spoločne s University of Wisconsin – La Crosse.

IBCP je krátkodobý program pre študentov bakalárskeho štúdia, ktorí v zmiešaných pracovných tímoch konzultujú projekty pre obchodné spoločnosti na Slovensku. Počas trvania programu sa študenti v prvom týždni naučia viac o biznise či kultúre na Slovensku a navzájom sa spoznávajú. Následne pracujú 2 týždne na zadaniach, ktoré im ako konzultantom firmy zadajú.

TPA spolupracovalo v programe s tímom 3 študentov z USA a 1 študentkou zo Slovenskej republiky. Našu spoločnosť zaujímali názory študentov na tému vplyvu digitálnych technológií na marketing, branding a vývoj produktov.

Študenti nám odprezentovali závery ich nápadov a zistení v piatok 7.6.2024 na EUBA. Študenti poskytli svoju osobitnú perspektívu, ktorá bola obohatená o zámorské vnímanie problematiky. Obzvlášť prínosne vnímame názory  mladých, ktoré sa týkajú predstavenia optimálnej prezentácie spoločnosti v porovnaní s ostatnými konkurenčnými firmami na trhu.

Vieme, že aj vďaka nápadom týchto študentov dokážeme ešte viac pozdvihnúť kvalitu prezentácie našej značky.

Autor článku

Similar Posts

Váš odber

Ako TPA Group sa snažíme poskytovať našim zákazníkom produkty šetrné k životnému prostrediu. Všetky naše publikácie si preto môžete stiahnuť ako digitálne súbory PDF.

This site is registered on wpml.org as a development site. Switch to a production site key to remove this banner.