Home | 

Inšpirácia z Košíc

Inšpirácia z Košíc

Novinky
Kategórie
Kontakt

Inšpirácia z Košíc

Inšpiratívna prednáška RNDr. Jozefa Ondáša

Náš každoročný celofiremný event, Vyhodnotenia roka, ktorý priniesol mnoho zaujímavých momentov a inšpiratívnych stretnutí. Medzi nich určite patril príspevok od legendárneho košického biznismena, RNDr. Jozefa Ondáša. Na prednáške sa zúčastnili nielen naši partneri, ale aj celá manažérska skupina, čo vytvorilo výnimočnú príležitosť na diskusiu a výmenu názorov.

RNDr. Jozef Ondáš, známy svojím prínosom k rozvoju IT sektoru na východnom Slovensku, viedol unikátny rozhovor o riadení zmeny, IT Valley a perspektívach rozvoja regiónu. Jeho skúsenosti a pohľady na aktuálne trendy v oblasti technológií a biznisu boli pre všetkých zúčastnených obrovským prínosom.

Riadenie zmeny: Kľúč k úspechu

V prvej časti prednášky RNDr. Ondáš zdôraznil význam riadenia zmeny v dynamickom prostredí súčasného biznisu. Podľa neho je schopnosť adaptácie a flexibilita kľúčová pre úspech každej spoločnosti. Poukázal na konkrétne príklady z praxe, kde efektívne riadenie zmeny prinieslo pozitívne výsledky nielen v krátkodobom, ale aj v dlhodobom horizonte.

IT Valley: Srdce inovácií

Ďalšou dôležitou témou bola IT Valley, ktorej sme hrdým členom. RNDr. Ondáš rozprával o histórii a význame tohto inovatívneho klastru, ktorý združuje technologické spoločnosti, univerzity a výskumné inštitúcie. IT Valley je príkladom toho, ako môže spolupráca a zdieľanie know-how viesť k rýchlemu rozvoju a inováciám.

Potenciál východného Slovenska

Na záver prednášky RNDr. Ondáš zdôraznil obrovský potenciál východného Slovenska. Podľa neho má tento región všetky predpoklady stať sa významným centrom technologických inovácií a podnikania. Investície do vzdelania, infraštruktúry a podpory startupov sú kľúčové faktory, ktoré môžu tento potenciál realizovať.

Pozrite si video zostrih

Tieto a mnohé iné témy, ktoré boli predmetom prednášky RNDr. Jozefa Ondáša, považujeme za mimoriadne prínosné nielen pre našu spoločnosť, ale aj pre ďalšie firmy v regióne. Preto sme pripravili video zostrih z prednášky, ktorý si môžete pozrieť na našom Youtube kanáli TPA Slovakia.

Veríme, že inšpiratívne myšlienky a skúsenosti, ktoré RNDr. Ondáš zdieľal, pomôžu našej spoločnosti a celému regiónu rásť a prosperovať.

Autor článku

Similar Posts

Váš odber

Ako TPA Group sa snažíme poskytovať našim zákazníkom produkty šetrné k životnému prostrediu. Všetky naše publikácie si preto môžete stiahnuť ako digitálne súbory PDF.

This site is registered on wpml.org as a development site. Switch to a production site key to remove this banner.