Home | 

TPA Bratislava Open je späť

TPA Bratislava Open je späť

Tento rok sme s veľkým nadšením oživili peknú tradíciu v TPA – firemný celodenný bedmintonový turnaj v Bratislave. Turnaj sme obohatili aj o prítomnosť kolegov z Českej republiky, čo len umocnilo celkovú atmosféru podujatia. Na kurtoch sa proti sebe postavilo 20 zmiešaných párov, ktoré boli vylosované na začiatku podujatia, čím sme zabezpečili spravodlivé a napínavé zápasy.

Okrem samotných športových zápolení nechýbalo ani malé občerstvenie a hudobný podmaz, ktorý prispel k pohodovej atmosfére. Po skončení zápasov sme odmenili prvé tri dvojice za ich skvelé výkony. Tým, ktorí sa neumiestnili na stupňoch víťazov, sme venovali antistresové loptičky ako malý darček.

Zábava však pokračovala aj po skončení turnaja. Všetci účastníci sa stretli pri spoločnej večeri v priestoroch Dunajského pivovaru, kde sme si mohli vymeniť zážitky a posilniť naše pracovné vzťahy.

O fotodokumentáciu sa postarala naša marketing asistentka, a tak si môžete prezrieť video aj fotky z turnaja na našom YouTube kanáli.

Tešíme sa na ďalší ročník a veríme, že táto tradícia bude aj naďalej prinášať radosť a súdržnosť medzi našimi kolegami!

Autor článku

This site is registered on wpml.org as a development site. Switch to a production site key to remove this banner.