Home | 

DANUBE REGION BUSINESS SUMMIT – A STREAM OF OPPORTUNITIES

DANUBE REGION BUSINESS SUMMIT – A STREAM OF OPPORTUNITIES

Udalosť
Kategórie
Kontakt

DANUBE REGION BUSINESS SUMMIT – A STREAM OF OPPORTUNITIES

6. November 2024

10:00

 - 

18:00

 Hodín

Wiedner Hauptstraße 63

1040  

Viedeň  

Od Čierneho lesa k Čiernemu moru: Dunaj sa rozprestiera na 2 857 km a preteká Dunajským regiónom ako jeden prúd príležitostí. V súlade s trendom približovania sa k pobrežiu, podnecovania inovácií prostredníctvom hlbšej medziregionálnej spolupráce a nadregionálneho zamerania v našich budúcich hospodárskych a obchodných stratégiách.

Tohtoročný DANUBE REGION BUSINESS SUMMIT je vrcholným podnikateľským podujatím venovaným Podunajsku v rámci rakúskeho predsedníctva v Stratégii EÚ pre Podunajsko. Na samite zdôrazníme rastúci hospodársky význam regiónu, upozorníme na exportné a investičné príležitosti a predstavíme najlepšie nearshoringové lokality. Zameriame sa na odhalenie inovačného potenciálu regiónu a uľahčenie vytvárania silných sietí pre všetky zainteresované strany.

Medzi hlavné body konferencie patria:

  • Stratégie, ktoré menia pravidlá hry a sú zamerané na budúcnosť a ktoré predstavia naši hlavní rečníci
  • Motivačný prejav mimoriadneho významu na tému „Nové trendy v oblasti vysokej výkonnosti a odvážneho vedenia“
  • Podporné workshopy, ako napr:
    – Posilnenie kreativity a inovácií pre trvalý rast, úspech a odolnosť podniku
    – Ženské vodcovské zručnosti budúcnosti
    – Podnikanie na Ukrajine a v regióne

Tieto zasadnutia sú navrhnuté tak, aby stimulovali kreativitu a poskytli hĺbkové poznatky a nové nápady. Delegácie ako „Ženy v podnikaní“ a „Obehové hospodárstvo“ z rôznych krajín v rámci dunajského regiónu ešte viac obohatia tohtoročný biznis highlight zameraný na dunajský región! Vďaka zapojeniu mnohých partnerských organizácií vrátane rakúskeho Spolkového ministerstva pre európske a medzinárodné záležitosti, Rakúskej národnej banky, Globsecu a ďalších inštitúcií, organizácií a think-tankov sľubuje podujatie mnohostranné a rôznorodé publikum, ktoré ponúka jedinečné možnosti nadväzovania kontaktov!

Vychutnajte si zážitok zo samitu, preniknite do podstaty podunajského regiónu a oživte svoje stratégie novými poznatkami. Nechajte sa inšpirovať novými, kreatívnymi nápadmi! A v neposlednom rade si vychutnajte útulný záver jednodňovej konferencie s našou ochutnávkou vín z Podunajska, zmyslovou cestou po Podunajsku, ktorá si podmaní každý váš zmysel!

Program

330.63KB

.pdf

Podobné príspevky

This site is registered on wpml.org as a development site. Switch to a production site key to remove this banner.